Info

Kuka?

Olen M, vuonna 1995 maailmaan tupsahtanut media-alan opiskelija ja amatööritaiteilija, joka on lyhyen elämänsä aikana asuttanut jo neljää kaupunkia ja lähes toistakymmentä kämppää. Vapaa-ajallani kulutan erinäisten taidemuotojen lisäksi ahkerasti teekuppejani ja vähän vähemmän ahkerasti ympäröivien metiköiden lenkkipolkuja. 

Ei-niin-salaisesti haaveilen että tulevaisuudessa saisin tehdä työkseni jotain luovaa, hankkia VW-hippibussin ja kiertää maailmaa vain rinkka selässäni. Lähitulevaisuuden haaveisiin kuuluu lähinnä ammatin hankkiminen tavoiteajassa ja elämästä täysillä nauttiminen.

Mikä?

Tämä blogi syntyi halusta kirjoittaa ylös kokemuksia, tuntemuksia, mielipiteitä ja ajatuksia kaikesta mitä koen, kuulen, näen ja tunnen: taiteesta, kirjallisuudesta, leffoista, musiikista – vähän kaikenlaisesta kulttuurista. Ajan myötä siitä kehittyi laajempi artikkelikokonaisuus, jossa on tilaa aivoissani velloville ajatuksille, inspiraatioille ja mielipiteille. En siis halua kategorisoida tätä liikaa, vaan antaa sen olla rehellisesti kaikkea mitä minäkin olen.

Kuvataiteessa rakastan oivaltavuutta ja ajatusta, elokuvissa omaperäistä visuaalisuutta ja kiehtovaa kerrontaa, musiikissa kunnon lyriikoita, kirjoissa mukaansatempaavaa tarinaa, syvällisiä henkilöhahmoja ja aivotoimintaa kiihottavaa tematiikka. Suosikkitekijöitäni ovat omilla aloillaan – monien muiden taidejumalien ohessa – erityisesti Jack Kerouack, Salvador Dalí, J.R.R. Tolkien, Quentin Tarantino, Wes Anderson, Tove Jansson, René Magritte, Christopher Nolan, Hans Zimmer ja Astrid Lindgren.

PS. Vinkkejä kaikenlaisista maailmaamullistavista luovan työn tuotoksista aina omakustanne-amatöörirunoudesta autotallibändeihin otetaan ilolla vastaan!

Kommentit

Suositut tekstit